Supervisie

Visie:
Ik ben een erkende NVRG supervisor. Mijn specialisme ligt op relatie en gezinstherapie. Waarvan ik met name vanuit de hechtingsbril, het psycho analystische model, oplossingsgericht en holistisch meedenk.
Ik ben een supervisor, die de supervisanten serieus neem. Wat betekent dat ik jou als supervisanthoor en zie wie je als mens en als therapeut wil zijn.  Wat je zou willen leren (doelen stellen) om verder in je eigen ontwikkeling te kunnen komen, afhankelijk van het niveau waar jij je als therapeut/supervisant op dat moment in beweegt. Het kan zijn dat je wilt dat ik meer aansluit bij  kennis/vaardigheden en het geleerde van de opleiding die je meer in de praktijk zou willen brengen. Of juist wat meer op de persoon die je als therapeut zou willen zijn. Wat maakt jou uniek? Waar liggen je krachten en wat zou je willen vergroten? Waar ben je nieuwsgierig naar en zou je mee willen experimenteren? Dit alles met als doel: Samen dit proces aangaan, jezelf in ontwikkeling brengen en je meer (bewust) bekwaam te laten zijn.

Voor wie:
Wanneer kan je bij mij komen voor supervisie:
- Als je je verder wilt ontwikkelen binnen de relatie- en gezinstherapie?
- Je wilt registreren bij de NVRG als relatie-gezinstherapeut en/of ST werker.
- Als je, als ouderbegeleider/collega met een andere discipline in het werkveld, je meer systemisch gericht wil werken?

Voel je dan vrij om contact op te nemen, zodat we samen kunnen overleggen ik voor je zou kunnen betekenen.

Individuele supervisie en groepssupervisie.
Tarieven per 2023:Individuele supervisie à 1 uur: € 110,-
Groepssupervisie met minimaal 2 supervisanten à 75 minuten: = € 85,- p.p.

Om lid te worden van de NVRG is het van belang dat je het opleidingsreglement van de NVRG volgt. Zie hiervoor de site: www.NVRG.nl